25.2.2019. 21:26
2
Migrant pokušao ući u stan Lejle Holić: Bila sam sama sa bebom, možete zamisliti koliko me strah
FOTO: Ilustracija
Građani Bihaća sve više problema imaju sa migrantima koji se nalaze u tom gradu.

Piše: Haris Ahbabović

Sada je na Facebook grupi "STOP invaziji migranata! Udruženje građana Bihaća" članica Lejla Holić objavila da je jedan od migranata pokušao bez dopuštenja ući u njen stan.

- Upravo nam je migrant pokušao ući u stan (bez kucanja naravno), srećom uvijek zaključavamo - napisala je Lejla.

Ona je za Avaz potvrdila da se sve dogodilo sinoć u 23 sata kada je neko pokušao otvoriti vrata. Tvrdi da je njen muž vidio osobu koja je imala problema sa hodanjem, a pričala je strani jezik, te se pretpostavlja da se radi o migrantu.

- Moj muž od ponedjeljka do petka radi do 23 sata, sve vrijeme budem sama sa bebom. Možete zamisliti onda kako se osjećam i koliko me strah. Izaći vani svakako ne smijem sa djetetom - rekla je Holić za Avaz.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.