10.3.2019. 17:22
1
GSS pronašao dvije izgubljene osobe na Visočici
Ekipa Gorske službe spašavanja (GSS)-Stanica Sarajevo saopćila je da su na lokalitetu Puzimsko groblje - Crveni Kuk u poslijepodnevnim satima pronađena dvojica stranih državljana, koji su prevezeni motornim sankama do terenskih vozila GSS-Stanice Sarajevo.

- Dvojica stranih državljana su na sigurnom. Bitno je naglasiti da te osobe nisu povrijeđene, ali su blago pothlađeni te im se pruža pomoć  i bit će prebačeni do Sarajeva našim vozilima. Time je uspješno završena akcija na lokalitetu Visočice - saopćio je GSS Team - Stanica Sarajevo.

Gorska služba spašavanja dobila je iz Operativnog komunikacijskog centra danas iza 14.00 sati poziv o dvije izgubljene osobe na lokalitetu šireg područja Visočice.

Potvrđeno je da se radi o stranim državljanima.

(Fena / Haris Ahbabović)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.