17.3.2019. 12:15
0
Ko je ispalio gumeni metak iz stana na Ciglanama koji je povrijedio desetogodišnjaka?
Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo intenzivno rade na rasvjetljavanju svih okolnosti događaja koji se odigrao u petak kada je desetogodišnjak povrijeđen u sarajevskom naselju Ciglane.

Prema tvrdnjama roditelja, dijete se tog dana vozilo na skejtbordu kada je hicem iz nepoznatog oružja pogođeno u ruku. Otac i majka tvrdili su da se radilo o ustrelnoj rani.

Rana na ruci

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, u pitanju je gumeni metak koji je ispaljen iz nepoznatog oružja kroz prozor stana na Ciglanama i pogodio je dječaka koji se igrao u neposrednoj blizini.

Uplašena majka, vidjevši povredu na djetetovoj ruci, odmah ga je odvela u Opću bolnicu „Prim. dr. Abdulah Nakaš“, gdje je dječak pregledan. Ljekari su utvrdili da se, srećom, radi o lakšoj povredi ruke. Ispaljeni metak probio je dječakovu kožu.

Uzete izjave


Ubrzo su roditelji pozvali i policiju, koja je uzela izjave od majke i djeteta. Policajci su detaljno pretražili mjesto događaja, ali nisu pronašli metak, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.