23.3.2019. 20:48
1
Raspisana potraga za ocem monstrumom: Kćerki govorio da joj pokazuje šta se radi između muškaraca i žena i da je to seksualno vaspitanje
Banjalučka policija je raspisala potjernicu za ocem 14-godišnje djevojčice iz Banje Luke, a koji se sumnjiči za spolno zlostavljanje kćerke. On se trenutno nalazi na privremenom radu u jednoj susjednoj zemlji. Potjernica je raspisana nakon što je ljekarski pregled potvrdio sumnju da je ova djevojčica bila žrtva spolnog nasilja za koje je osumnjičen njen otac.

Prijavu o incestu podnijela je škola koju pohađa oštećena djevojčica, koja se povjerila školskoj drugarici da ju je otac navodno zlostavljao mjesecima. Nakon toga je ta informacija došla do nastavnog osoblja koje je sve prijavilo policiji.

Maloljetna žrtva incesta je tokom svjedočenja ispričala da je otac spolne odnose pravdao seksualnim vaspitanjem.

Da je njen nastrani otac bio svjestan šta radi, govori podatak da je tokom spolnog nasilja nad svojom kćerkom uvijek koristio zaštitu, a da je kćerki govorio da joj pokazuje šta se radi između muškaraca i žena i da je to seksualno vaspitanje i da se ne brine. Pored toga joj je zabranio da o tome priča drugim osobama.

Nakon što je o tome ipak progovorila svojim školskim drugaricama, rekavši da je otac odavno podučava seksualnom vaspitanju, prijateljice su joj rekle da nije uredu da ima seksualne odnose sa ocem.

Službenici PU Banja Luka, sa socijalnim radnicima i pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, postupaju po zaprimljenoj prijavi u ovom predmetu, prenosi Oslobođenje.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.