12.4.2019. 17:59
0
Sarajevo: Ronioci tragaju za automobilom u nabujaloj rijeci, pretpostavlja se da je četvrto tijelo u automobilu
FOTO: Dnevni Avaz
Na mjestu gdje je danas oko 13 sati u provaliju u rijeku Miljacku sletjelo vozilo u kojem se nalazilo više osoba, stigli su ronioci koji će pristupiti izvlačenju tijela stradalih osoba, potvrdila je za agenciju Patria Vesna Stokanović, portparol PU Istočno Sarajevo.

Ona je kazala da se automobil ne vidi u vodi. 

Na licu mjesta su pripadnici policije, vatrogasci, GSS-a, hitne pomoći koji pokušavaju izvući tijela stradalih iz nabujale rijeke. 

Stokanović i dalje nema zvaničnu informaciju koliko je osoba bilo u automobilu i koliko je stradalih. Prema dosadašnjim informacijama, riječ je o tri stradale osobe čija su tijela ispala iz automobila. S obzriom da je automobil potonuo moguće je da se u vozilu nalazi još neko. 

Na pitanje da li će akcija biti prekinuta s obzirom da pada mrak i da je nepristupačan teren i zbog kiše koja pada, Stokanović je kazala da se nada da će tijela biti izvučena prije nego padne noć.  

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.