18.4.2019. 18:20
0
Strava kod Šipova: Brat i sestra pronađeni mrtvi, prema nezvaničnim informacijama kod muškarca nedostaju određeni dijelovi tijela
Brat i sestra starije životne dobi pronađeni su mrtvi kod sela Vodice, koje se nalazi između Šipova i Kupresa.

Nezvanično riječ je o M. Iilić i njenom bratu N. Ilić, koji su živjeli sami, navode Nezavisne.

Kako se navodi, žena je pronađena u kući, koja je u šumi i prilično udaljena od drugih u ovom mjestu, dok je njen brat pronađen ispred kuće.

Nezvanično, ali prema navodima iz više izvora na tijelu muškarca nedostaju određeni dijelovi te se pretpostavlja da su ga pojele divlje životinje.

"Strava i užas, niko nije zaslužio da tako skonča. Navodno je žena pronađena u kući na kauču, a njen brat ispred kuće. Priča se da je tijelo čak i obezglavljeno i da fali još nekih dijelova, što su vjerovatno pojele životinje, jer im je kuća baš zabačena u šumi", kaže mještanin Strojica.

Također, prema riječima mještana, Milka i njen brat često su lutali i vodili su poprilično neuredan život, a nerijetko su bili viđeni kako hodaju, stopaju, čak i u susjednim opštinama.

"Oni jesu čudno živjeli, može se reći da su živjeli i kao beskućnici. Ona je čak i noću hodala sama", kažu mještani Strojica koji su potreseni činjenicom da su životinje pojele dijelove tijela.

Slučaj je prijavljen policiji, koja je obavljala uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te će po završetku uviđaja biti poznato više informacija.





(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.