20.4.2019. 14:14
0
Razbojništva u Novom Gradu i Ilidži: Pljačkaši oteli novac, Golf i mobitel
Na području koje pokrivaju pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo jučer su zabilježena tri razbojništva.

Nepoznata osoba jučer je u 4:15 sati upala u benzinsku pumpu ''BP Oil'' u ulici Safeta Zajke u sarajevskoj općini Novi Grad. Drski pljačkaš, prijeteći nožem radnicima M. F. i N. B., oteo je novac i pobjegao.

Istog dana, svega 15 minuta poslije, u naselju Pejton na Ilidži na meti više nepoznatih razbojnika našao se T. K. Pljačkaši su ga presreli i, uz upotrebu fizičke snage, oteli mu crni Golf 6, vlasništvo Dž. K.

Crna serija pljački okončana je u petak u 20:20 sati u ulici Halilovići u Novom Gradu. Dvojica nepoznatih razbojnika presrela su J. O. te su, uz upotrebu fizičke snage, uzeli mobitel.

Sarajevski policajci intenzivno tragaju za počiniocima.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.