13.5.2019. 15:22
0
Nakon pljačke pumpe na Bijači, razbojnici zapalili Audi A6
Tri maskirane i automatskim puškama naoružane osobe sinoć su u 23.55 sati opljačkale benzinsku pumpu INA na autocesti na Bijači kod Ljubuškog, nakon čega su pobjegle prema Međugorju.

Iako je policija odmah nakon dojave blokirala šire područje, pljačkaši su uspjeli pobjeći, a automobil Audi A6, koji je korišten u ovom razbojništvu, pronađen je zapaljen u mjestu Kozica kod Mostara, kako nam je to potvrdio Dražan Bošnjak, portparol MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona.
 
Kako neslužbeno saznajemo, u blizini zapaljenog automobila pronađen je i Golf 5 te će više informacija biti poznato nakon uviđaja.

Noć ranije, u subotu, u 23:20 sati policajcima u Čitluku je prijavljeno razbojništvo u Etnu-selu ''Međugorje", kada su trojica naoružanih muškaraca ukrala sef u kojem se nalazila veća količina novca.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.