14.5.2019. 12:07
0
Haos u Mostaru: Jaki udari vjetra u Mostaru lomili stabla i oštetili dva automobila
Zbog jakih udara vjetra u jutarnjim satima došlo je do lomljenja stabala koja su u mostarskom naselju Bijeli brijeg na dva automobila prouzrokovala materijalnu štetu, potvrđeno je Feni iz Profesionalne vatrogasne postrojbe (PVP) Mostar.

Iz PVP-a Mostar kažu kako je to bila zasad jedina intervencija tijekom današnjeg dana.

- Pripadnici PVP-a izašli su na teren, ispilali stabla i pomaknuli ih u stranu te tako oslobodili prolaz i oštećene automobile. Trenutno ne možemo procijeniti o kolikoj materijalnoj šteti se radi, a osim toga nismo imali dodatnih intervencija - kazali su iz PVP-a Mostar.

Osim vatrogasaca koji su sanirali štetu, na teren je izašla i mostarska policija koja je uradila očevid i procjenu štete.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.