20.5.2019. 13:27
0
Konstantne provale u podrume na Dobrinji: Kradu se bicikla, rezervne gume i stvari koje se mogu prodati
U sarajevskom naselju Dobrinja u posljednjih mjesec dana dogodilo se više provala u podrumske prostorije stambenih zgrada. U nekim haustorima podrumi su obijeni i po dva puta u samo dvadesetak dana.

U ulici Sulejmana Filipovića na Dobrinji 5 podrumi su opljačkani usred dana, a lopovi su obili duplu zaštitnu bravu. 

Stanari ulice Grada Bakua na Dobrinji 3 kažu da više lopovi nemaju šta ni odnijeti, a ništa od ukradenih stvari nije pronađeno niti su uhvaćeni razbojnici. 

Prema nezvaničnim informacijama riječ je o organiziranoj grupi koja krade bicikla, rezervne gume, te druge stvari koje se mogu prodati. 

(NAP)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.