10.6.2019. 10:02
1
Elma Rekić na Facebooku: Migrant je prvo skočio na moju sestru, a onda smo obje zadobile povrede i ukradene su nam stvari
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Građani USK, posebno Bihaća i Velike Kladuše, već mjesecima imaju ogromne probleme zbog migranata koji se u ta mjesta "slijevaju" iz svih dijelova svijeta, a u većini slučajeva se radi o ljudima koji prave razna krivična djela na području USK.

Piše: Haris Ahbabović

Nepoznati migrant je u noći sa subote na nedjelju u centru Bihaća napao Elmu Rekić i njenu sestru. Nanio je im je lakše tjelesne povrede, a o svemu je na Facebook profilu pisala Elma, koja je dodala da se napad dogodio kada se vraćala doma sa izlaska.

"Po samom izlasku iz kluba 'Bistro' primijetile smo dvije nepoznate osobe kako nas prate, dva koraka iza nas. Dobacivali su i smijali se sve vrijeme. U strahu koji nas je obuzeo nismo znale kako da reagujemo, pa smo odlučile stati kako bi oni prošli te smo usporile. Međutim, nastavili su i pratili nas kako bi na kraju sjeli na stepenice kod 'Djevojke s Une'", napisala je Rekić.

Elma je napisala kako je jedan od muškaraca skočio na njenu sestru, a onda je srušio na zemlju, te je povrijedio. Dodaje kako je onda potom pokušala da odbrani sestru, ali je i ona zadobila povrede.

"Otuđene su nam stvari, tj. dva mobilna telefona i moja torbica. Zahvaljujući ljudima iz obližnjih lokala Flash i 35 te, naravno, brzoj intervenciji naše policije prošle smo dobro s obzirom na to kako se sve moglo završiti. Posebno hvala jednom momku koji je uspio uhvatiti tog monstruma i vratiti nam stvari koje nam je otuđio", napisala je Rekić na Facebooku.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.