13.6.2019. 15:18
0
Migrant pucao iz pištolja u Bihaću: Prvo je pucao, a nakon toga se sakrio u radnji ispod moje kuće
Da je situacija izmakla kontroli, te da je potrebno hitno reagovati na probleme koje je migrantska kriza donijela gradu na Uni, dokazuje situacija koja se jutros dogodila u bihaćkom naselju Midžića mahala.

Naime, kako je jedan od svjedoka događaja za portal USN kazao, jutros je Midžića mahala bila poprište kriminala od strane migranata, te da je brzom reakcijom mještana spriječena tragedija:

– Jutros oko 05:00 sati, Midžića mahala je bila poprište kriminala od strane migranata gdje je narušena sigurnost moje kuće i moje porodice, a isto tako okolnog komšiluka. Migrant je pucao iz pištolja, a nakon toga se sakrio u radnji ispod moje kuće. Brzom reakcijom mog muža, uspješno je savladan gdje mu je pištolj oduzet. Pored dvorišta komšija bilo je noževa, makaza i razbijenih flaša. Ogorčena sam na našu vlast jer ovo dovodi u pitanje živpte svih naših sugrađana. Do kada će se tolerisati? Treba li da padne mrtva glava da bi se nešto poduzelo, kazao je svjedok događaja za portal USN.

– Migrant je pucao iz plinskog pištolja, osoba je privedena u Policijsku stanicu i trenutno je na obradi, kao i četiri osobe koje su učestvovale u ovom incidentu. Za sada ne možemo govoriti o više detalja – potvrdio je Ale Šiljdedić, portparol MUP-a USK.

(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.