16.6.2019. 17:45
0
U Sanskom Mostu jedna osoba stradala u požaru
U požaru, koji je juče ujutro zahvatio kuću u naselju Krkojevci, nekoliko kilometara od Sanskog Mosta, smrtno je stradala jedna osoba.

U Vatrogasnoj jedinici doznajemo kako su ih o izbijanju požara obavijestili oko devet sati, te je na lice mjesta odmah upućeno vatrogasno vozilo.

Do njihovog dolaska požar je već bio zahvatio veći dio objekta, pa je gašenje potrajalo duže od sat.

Nakon što je vatra ugašena, u unutrašnjosti kuće pronađeno je ugljenisano tijelo. Juče nije bilo poznato šta je uzrok požara, a uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici policije i kantonalni tužilac.

Saopšteno je da će rezultati istrage biti poznati kasnije.

Kako saznajemo od komšija, kuća pripada Mari Bjelovuk (70), koja je živjela sama u tom stambenom objektu i pretpostavlja se kako je upravo ona stradala u požaru, prenose nezavisne.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.