20.7.2019. 18:57
0
Težak udes na putu Banjaluka - Prijedor: Poginula jedna osoba, dvije osobe povrijeđene
Jedna osoba je smrtno stradala, a dvije su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banja Luka-Prijedor, u mjestu Prijakovci.

Portparolka Policijske uprave Banja Luka Marija Markanović potvrdila je Feni da su u saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo danas oko 17.50 sati, učestvovali putnički automobil i motocikl.

-U saobraćajnoj nesreći je došlo do zapaljenja putničkog automobila, a za sada raspolažemo informacijama da je jedno lice smrtno stradalo, a dva su povrijeđena –precizirala je Markanović.

Po prvim nezvaničnim informacijama, stradao je vozač automobila.

Na licu mjesta su policija, vatrogasci i služba hitne pomoći. Uviđaj je u toku, a o svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Saobraćaj na toj dionici magistralnog puta Banja Luka-Prijedor potpuno je obustavljen.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.