22.7.2019. 11:16
2
Detalji tučnjave na Baščaršiji, jedan muškarac teže povrijeđen
U sarajevskoj ulici Trgovke na Baščaršiji u noći sa nedjelje na ponedjeljak došlo je do masovne tuče u kojoj su navodno učestvovali vlasnici ugostiteljskih objekata. Incident se dogodio nešto prije 21 sat, kada je počela vika i tuča, a gosti su počeli bježati iz objekata.

Do incidenta je navodno došlo jer su ugostitelji jedni drugima pravili probleme u poslu. Sarajevska policija se oglasila, ali bez navođenja detalja o samoj prirodi incidenta. U saopćenju MUP-a se navodi da je jedna osoba teško povrijeđena. 

Prvu policijsku upravu su građani obavijestili o incidentu, nakon čega je obavljen uviđaj. 

-Došlo je do međusobne tuče između više lica. U navedenoj tuči lakše tjelesne povrede su zadobili A. P. rođena 1995. godine, A. D. rođen 1995. godine i E. D. rođen 1993. godine, svi iz Sarajeva.  Dok je teške tjelesne povrede zadobio N. D. rođen 1984. godine u Sarajevu. Povrijeđenim je ljekarska pomoć ukazana u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, gdje je N. D. na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju zadržan na daljnjem liječenju - navodi se iz MUP-a.

Tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo je obaviješten o incidentu, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog događajam, prenosi Faktor.

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.