22.7.2019. 15:07
0
Oglasili se iz Centrotransa nakon udesa na Drveniji: Naš vozač je obavljao svoj zadatak u skladu sa zakonom
U Sarajevu se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao autobus koji je saobraćao na redovnoj autobuskoj liniji Vijećnica - Dobrinja. Prema informacijama kojima raspolažemo, u autobusu nema povrijeđenih putnika.

"Uzrok saobraćajne nesreće nije poznat, a ono što u ovom trenutku sa sigurnošću možemo potvrditi jeste da je vozač obavljao svoj radni zadatak u skladu sa svim zakonskim propisima.

Više informacija blagovremeno ćemo dostaviti javnosti nakon izvršenog uviđaja", kažu iz Centrotransa.

Nesreća je uzrokovala velike gužve na Obali Kulina bana i drugim ulicama u centru Sarajeva. Onemogućeno je i saobraćanje javnog prijevoza.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.