12.8.2019. 12:51
0
Došao iz Amerike, klanjao sabah i bajram-namaz u Biljanima, pa poginuo u saobraćajnoj nesreći
U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila u Vrhpolju, općina Sanski Most, prema nezvaničnim podacima, smrtno je stradao Hazim Avdić (67) iz ključkog sela Biljani. On je došao iz Sjedinjenih Američkih Država na odmor u Ključ. U Ameriku je otišao tokom rata kao izbjeglica.

Poginuli Avdić jučer ujutro prije nesreće klanjao je sabah i bajram-namaz u džamiji u Biljanima.

Prema navodima iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona, nastradali Avdić, koji je upravljao Škodom Fabijom, u jednom momentu je skrenuo u suprotnu stranu kolovoza i udario automobil kojim je upravljao K. A. (30).

U ovoj nesreći tri osobe su lakše povrijeđene, među kojima je i Avdićeva supruga, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.