24.9.2019. 14:19
2
Prepoznajete li muškarca sa fotografije: Provaljivao u automobile i kuće, te ih pljačkao
Iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Hercegovačko-neretvanskog kantona su na službenoj internet-stranici objavili fotografiju nepoznate osobe za koju, naveli su, postoji osnovana sumnja da vrši krivična djela provala i krađa na području Mostara i šire.

- Mole se svi građani koji imaju bilo kakvu informaciju ili saznanja da o tome obavijeste Policijsku upravu Mostar na broj 122 - naveli su iz MUP-a HNK.

Neslužbeno, Avaz piše kako se sumnja da je ovaj muškarac u posljednje vrijeme provaljivao u automobile, porodične kuće, ali i druge objekte.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.