8.10.2019. 21:11
3
Milorad Čomić ubio migranta iz puške: Metak pogodio migranta u glavu, Čomić se predao policiji nakon dva dana
FOTO: Ilustracija
Milorad Čomić (49), koji živi sam u selu Todorići kod Bileće, puškom je ubio migranta koji je nasilno ušao u kuću njegovog komšije.

Osumnjičeni se sam prijavio Policijskoj stanici u Bileći nakon ovog ubistva migranta.

Čomić se vraćao u subotu večer sa čuvanja ovaca kada je primijetio otvorena vrata komšijske kuće koju je on preuzeo kao obavezu na čuvanje, pa je iz straha iz svoje kuće uzeo pušku i otišao do komšijskih vrata. Kada je proturio cijev s druge strane neko ju je zgrabio i u općem metežu je, navodi u izjavi, puška opalila.

Bilo je vjerovatno više migranata koji su se razbježali nakon pucnja, ali je metak nažalost pogodio u glavu jednog od migranata koji je na mjestu ostao mrtav.

Uspaničeni Čomić je tijelo migranta zamotao u deku i na improvizovanim nosilima ga odvukao do obližnje jame, koja je duboka dva-tri metra i tu ga ostavio, ali mu, kako je ispričao, savjest nije dala da zaspi dva dana i trećeg dana se u bilećku Policijsku stanicu sam prijavio.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.