13.10.2019. 17:31
0
Tragedija u Zenici: Otac iz lovačke puške ubio sina, smrtno stradao 39-godišnji J.H. iz Zenice
FOTO: Ilustracija
U mjestu Gladovići kod Zenice danas se dogodila tragedija nakon što je poginuo 39-godišnji J.H. iz Zenice, saznaje Dnevni Avaz.

Kako saznaje Avaz, otac i sin bili su zajedno u lovu. U jednom trenutku otac je, navodno, pucao iz lovačke puške, te je metak pogodio njegovog sina koji je podlegao na licu mjesta.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) potvrdili su za Avaz da je smrtno stradao 39-godišnji Zeničanin.

- Imamo informaciju da je stradala osoba inicijala J.H. iz Zenice, a događaj je vezan za lovce. Trenutno je uviđaj u toku, nakon čega ćemo imati više informacija – kazali su u Operativnom centru MUP-a ZDK.

Uviđajem na licu mjesta, zajedno sa Sektorom kriminalističke policije MUP-a ZDK, rukovodi dežurni tužilac Tužilaštva ZDK.

Prema nalogu postupajućeg tužioca, na Odjelu za prosekturu bit će obavljena obdukcija tijela nesretno stradalog Zeničanina, piše Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.