14.10.2019. 14:16
1
Nezapamćena tragedija u Zenici: Abdulah Halilović slučajno iz puške ubio sina Junuza tokom lova
Nakon nezapamćene tragedije koja se dogodila jučer u Gladovićima kod Zenice, kada je Abdulah Halilović nesretnim slučajem ubio svoga sina Junuza iz lovačke puške, danas su se oglasili iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), prenosi Dnevni Avaz.

Prema riječima Aldine Alić, uviđajnim radnjama utvrđeno je da je u šumi došlo do nenamjernog ispaljenja iz lovačke puške.

- Osoba inicijala A.H. ispitan je u službenim prostorijama Uprave policije MUP-a ZDK, a službenici Sektora kriminalističke policije poduzimaju daljnje mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u skladu s uputama i smjernicama kantonalnog tužioca, s ciljem dokumentovanja krivičnog djela prouzrokovanje smrti iz nehata, iz člana 168. Krivičnog zakona FBiH – kaže Alić.

Podsjećanja radi, po nalogu dežurnog tužioca danas će biti obavljena obdukcije stradalog Zeničanina na Odjelu za prosekturu Kantonalne bolnice Zenica.

Brojni građani Zenice ostali su u šoku, posebno jer pogađa u srce činjenica da su iza stradalog Junuza ostale supruga i djevojčica, prenosi Avaz.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.