20.10.2019. 13:39
0
Zenički ljekari bore se za život devetogodišnje djevojčice koju je pregazilo vozilo marke Dacia
FOTO: Dnevni Avaz
Zenički ljekari bore se za život devetogodišnjoj djevojčici iz Zavidovića koja je jučer u 17.15 sati teško stradala u nesreći u mjestu Kovači, kada ju je udarilo vozilo marke Dacia, prenosi danas Dnevni Avaz.

Prema zvaničnim informacijama iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK), nesreća se dogodila na regionalnom putu Zavidovići - Banovići.

- U nesreći su učestvovali automobil Dacia, kojim je upravljao E. M. (54) iz Zavidovića, i pješakinja. Maloljetnica je tom prilikom zadobila teške tjelesne povrede, opasne po život - kaže za Avaz dežurni službenik u Operativnom centru.

Kako saznaje Avaz, djevojčica je zadobila teške i životno ugrožavajuće povrede glave i stomaka, zbog čega je hitno prevezena u Kantonalnu bolnicu Zenica.

Zenički ljekari odmah su je operisali, a njeno stanje je i dalje kritično.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.