5.11.2019. 9:47
0
Jutros u Nedžarićima ubijena žena koja stanuje na Ilidži, zalutali metak pogodio drugu uposlenicu Parka
FOTO: Patria
Jedna osoba je preminula nakon pucnjave koja se jutros u 7:18 sati dogodila u ulici Bosne Srebrene u sarajevskom naselju Nedžarići, u blizini prostora KJKP Park, prenosi Avaz.

U pucnjavi je ranjena još jedna osoba. Kako saznaje Avaz, ranjena je još jedna ženska osoba i ona je van životne opasnoti.

Poginula žena nastanjena je na području Općine Ilidža, dok je njena kolegica koja je ranjena nastanjena na području Općine Novi Grad.

Kako je za Dnevni Avaz kazala Aldijana Kljajić-Hamza, portparolka KJKP Park, pucnjava se desila ispred rasadnika parka i zalutali metak ranio je jednu uposlenicu koja se nalazila sa svojim kolegama u krugu parka.

Prema riječima Hamze uposlenica Parka je van životne opasnosti.

Na lice mjesta došli su inspektori za krvne i seksualne delikte Uprave policije MUP-a KS, koji rade uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama ubijena žena pronađena je u ležećem položaju, licem prema zemlji, prenosi Avaz.

Operativni centar MUP-a KS u 7:17 sati obaviješten je da su u ulici Bosne Srebrene zatečene dvije povrijeđene osobe.

Policajci trenutno tragaju za osumnjičenim. Još uvijek niko nije uhapšen.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.