6.11.2019. 16:37
0
Ovo su imena razbojnika koji se sumnjiče da su u Hrasnom opljačkali banku
FOTO: Dnevni Avaz
Sarajevska policija danas je lišila slobode dva lica J.H., rođen 1988. godine u Sarajevu i A.B. rođen 1992. godine u Sarajevu, gdje su i nastanjeni, zbog postojanja osnova sumnje da su opljačkali banku u Hrasnom 25. oktobru 2019. godine.

Podsjećamo, 25.10.2019. oko 10:34 u ulici Azize Šaćirbegović dva lica su pred banku stigla motorom i sa kacigama na glavi izvršili pljačku banke nakon čega su se udaljili s lica mjesta. Od uposlenika banke otuđili su određenu sumu novca. 

Sarajevska policija intenzivno je tragala za dvojcem, a obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a J.H. i A.B. su predati u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Nakon završene kriminalističke obrade navedena lica će uz službeni izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti pradata u nadležnost Kantonalnom tužilaštvu.

Kako saznaje Avaz, riječ je o Jasminu Hasiću i Ahmedu Bajiću. Jedan od njih je nedavno izašao iz zatvora. 

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.