10.11.2019. 9:45
0
Nesreća u naselju Tibra: Doktori zatekli osobu u besvjesnom stanju, smrt nastupila usljed gušenja dimom
FOTO: Dnevni Avaz
Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo je jutros u 04.35 sati obaviješten da je došlo do požara u garaži stambene zgrade u ulici Stupska broj 19, područje općina Ilidža te da je, po prvim informacijama, zahvatio dva vozila parkirana u toj garaži na kojima je nastala materijalna šteta.

Na mjesto događaja odmah su izašli policijski službenici, kao i ekipe Profesionalne vatrogasne brigade i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, saopćeno je iz MUP-a KS.

U neposrednoj blizini mjesta događaja zatečena je jedna osoba u besvjesnom stanju, te je od ljekara Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS konstatovana smrt. Sumnja se da je smrt nastupila usljed djelovanja dima. 

Još tri osobe su prevezene na dalje ukazivanje ljekarske pomoći u UKC Sarajevo i van su životne opasnosti. 

Uviđajem na mjestu događaja rukovodi dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a pored policijskih službenika, prisustvuje i vještak za protiv požarnu zaštitu - navodi se u saopćenju.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.