12.11.2019. 9:47
0
Ko su uhapšeni u akciji "Var" koji idu u Tužilaštvo, a ko je pušten na slobodu
Nakon kriminalističke obrade u SIPA-i, postupajuća tužiteljica odlučila je da od 12 uhapšenih u akciji "Var" sedam osoba pusti da se brane sa slobode, a pet ih ide u Tužilaštvo BiH.

Pet osoba ide u Tužilaštvo i za njih će biti zatražen pritvor, a riječ je o Vladimiru Dominkoviću, Kenanu Bajraktareviću, Iliji Živkoviću, Anti Bilješki i Fuadu Zahiragiću. 

To znači da su sinoć pušteni da se brane sa slobode Salem Prolić, Irfan Durić, Haris Poprženović, Mirza Kazlagić, Marko Brezović, Mario Grgić, Anto Kobaš. Oni su pristali na saradnju s Tužilaštvom i za njih će biti određene mjere zabrane.

Oni se sumnjiče za namještanje utakmica, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.