5.12.2019. 14:30
0
Momak Naide Karić pušten na slobodu
Muris Hodžić, koji je s djevojkom, Naidom Karić, optužen za izazivanje opće opasnosti paljenjem Golfa 7 Mine Mateljan, pušten je da se brani sa slobode, potvrdio je za „Avaz“ njegov branilac, sarajevski advokat Selman Zijadić.

Nakon redovne provjere, Općinski sud u Sarajevu utvrdio je da nema elemenata za njegovo daljnje zadržavanje i Hodžić je još jučer pušten iz pritvora KPZ-a Sarajevo.

U pritvoru je proveo devet mjeseci, tačnije od 8. marta ove godine, kada se desila paljevina na Dobrinji.  

Inače, Hpdžić je s Tužilaštvom Kantona Sarajevo potpisao sporazum o priznanju krivice kojim je pristao da mu se izrekne godina zatvora.

Pretres na kojem će biti razmatran sporazum zakazan je za 12. decembar, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.