11.1.2020. 18:50
0
Denis Sadiković uhapšen zbog silovanja i nanošenja povreda djevojci: Sadiković rekao da su oboje pristali na seksualne odnose i da je nije zaključao u stanu
FOTO: Dnevni Avaz
Denis Sadiković, koji je prije dva dana uhapšen u Sarajevu jer ga je djevojka prijavila da ju je tri dana držao u stanu protiv njene volje, predat je u nadležnost Tužilaštva Kantona Sarajevo, potvrdila je za Avaz Azra Bavčić, portparol Tužilaštva.

On se, kako je rekla za Avaz Bavčić, sumnjiči za krivična djela silovanje, protupravno lišavanje slobode i nanošenje lakše tjelesne povrede. Bit će zadržan 24 sata.

Kako nezvanično saznaje Dnevni Avaz, Sadiković je do u detalje opisao šta se sve dešavalo između njega i njegove djevojke s kojom je u vezi od aprila prošle godine. Upravo ova veza navodno je bila razlog za razvod koji je zatražila njegova bivša supruga Ajla Sadiković, koja ga je ranila na Ciglanama kada ju je napao.

Denis je potvrdio da je s novom djevojkom od 6. do 9. januara, kada je uhapšen, bio u njegovom stanu u Geteovoj ulici. Djevojka je imala temperaturu  pa je on izlazio da joj kupuje lijekove, a ona zbog toga uglavnom i nije izlazila, prenosi Avaz.

Ponovio je da je između njih došlo do svađe, jer je on sumnjao da je ona išla doktoru radi prekida trudnoće. To ga je, kako je rekao, pogodilo jer ni s prvom suprugom nije imao djece.

- To saznanje meni je teško palo pa sam burno i agresivno reagirao te sam  je u jednom momentu bacio na zid, a ona je mene gađala telefonom - objašnjavao je Denis, koji je naknadno priznao da je djevojku udario i dlanom po licu u predjelu lijevog oka, piše danas Avaz.

Sve se, kako tvrdi, smirilo kada mu je objasnila da je vodila sestru doktoru. Denis je, također, negirao da je 8. januara svoju djevojku dva puta silovao nanijevši joj povrede na glavi, te na lijevoj strani lica, oka, ramena i nadlaktice. Kazao je da su vodili ljubav uz obostrani pristanak, prenosi Avaz.

- Kada imamo seksualne odnose, mi to radimo na neuobičajen način. Vučem je za kosu, ali, osim toga, tu nije bilo udaraca i drugih grubosti s moje strane - kazao je Denis.

Za bombu koja je nađena u stanu Denis je kazao da ne zna čija je i da je bila u papirnoj smeđoj kesici. Negirao je da je djevojci prijetio bombom.

Potvrdio je da su snimali videoklipove seksa i da je to, ustvari, mobitelom radila M. kao da slika selfie. Negirao je da joj je prijetio da će videoklipove seksa objaviti na pornografskim stranicama, prenosi Avaz.

Kazao je da je tih dana kod njega u stanu bio njegov prijatelj kojeg je žena istjerala iz kuće. Denis je negirao da je djevojku držao zarobljenu, ustvrdivši da je ključ od stana sve vrijeme bio u vratima. Rekao je, kad je ona izašla iz stana 9. januara, da ga je zaključala i odnijela ključ pa je on morao zvati oca da dođe i otključa stan, piše danas Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.