7.2.2020. 8:24
3
U 2019. godini u Sarajevu ukradeno više od 150 automobila, vlasnici sami pronalaze vozila
Za 11 mjeseci 2019. godine na području Kantona Sarajevo ukradena su 152 automobila zvanični su podaci Uprave policije MUP KS. U mjesecu novembru ukradeno je sedam automobila, doksu tri vraćena i to MUP RS jedno, MUP HNK jedno i vlasnik je sam pronašao svoje vozilo.

Tokom mjeseca oktobra 2019. godine na području KS otuđeno je 12 automobila. Devet je pronađeno i to od strane Uprave policije MUP KS šest vozila, drugih MUP-ova dva i vlasnik je sam pronašao svoje vozilo. 

Tokom mjeseca septembra na području Kantona Sarajevo registrovano je 13 otuđenja motornih vozila od čega je šest pronađeno i vraćeno vlasnicima (od strane Uprave policije MUP-a KS vraćena su četiri vozila i vlasnici su pronašli dva vozila).

U prvih osam mjeseci 2019. godine ukradeno je 120 automobila. 


(Patria)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.