12.3.2020. 12:59
0
Potvrđena optužnica protiv Senada Basarića zbog ubistva Irme Forić u Sarajevu
Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužilaštva Kantona Sarajevo protiv Senada Basarića zbog krivičnog djela ubistva.

Optuženi se tereti da je od 15. do 17. septembra 2019. godine u stanu u sarajevskoj Općini Novi Grad, Irmi Forić nanio teške po život opasne tjelesne povrede usljed kojih je i preminula.

Optuženi je 17. septembra  2019. godine u jutarnjim satima napustio stan, a slobode je lišen 19. septembra od strane pripadnika MUP-a KS.  

Uz optužnicu, postupajući tužilac predložio je sudu produženje pritvora optuženom Senadu Basariću, saopćeno je iz Kantonalnog tužilaštva KS.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.