15.3.2020. 14:59
0
Zastrašujući snimak: Novine u Italiji potpuno ispunjene smrtovnicama
Da je pandemija koronavirusa uzela maha u Italiji, te koliko je opasna, najbolje pokazuje zastrašujući video objavljen na društvenim mrežama.

Na njemu se vidi kako je opasni virus poharao jedan italijanski grad. Naime, jedan Italijan je snimio broj smrtovnica u novinama "L'Eco di Bergamo", koje su se proširila sa jedne stranice na njih deset.

Na snimku se vidi kako osoba, nakon što pokaže datum novina – 9. februar, okreće do smrtovnica koje pokrivaju stranicu i po novina. Na taj datum Italija je zabilježila samo tri potvrđena slučaja bolesti prouzrokovane koronavirusom, prenosi Avaz. 

Zatim drži izdanje istih novina od 13. marta, kada je ukupan broj slučajeva naglo skočio na 17.600, uključujući 1.266 smrtnih slučajeva. 

Tokom listanja izbrojao je punih deset stranica smrtovnica.





(Lejla Trle)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.