26.6.2020. 9:13
3
Drama u Sarajevu: Migrant prilikom bijega nožem ubo jednog građanina i napao policajca
Sinoć oko 23:15 u Sarajevu se odvijala prava drama, nakon što je policiji prijavljeno da je jedan migrant afroazijskog porijekla razbio staklo na jednoj od mjenjačnica.

Bježeći od policije migrant je nožem ubo jednog građanina nakon čega ga je sustigao policajac. Migrant je i na policajca nasrnuo s nožem želeći da mu nanese povrede, saznaje Novinska agencija Patria.

Srećom policajac ga je uspio savladati i lišiti slobode. 

On se nalazi u prostorijama Uprave policije MUP KS za zadržavanje osoba lišenih slobode, a na teret mu stavljaju krivična djela napad na ovlašteno službeno lice, nanošenje lahkih tjelesnih ozljeda, te oštećenje tuđe stvari.


(Patria)

Migranti
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.