10.8.2020. 8:31
0
U Zenici nakon pucnjave preminuo 38-godišnji Jasmin Husagić
FOTO: Dnevni Avaz
Zenica je okovana tugom nakon što je u Kantonalnoj bolnici Zenica, na Odjelu hiruškog šoka, usljed povreda zadobivenih u pucnjavi, sinoć preminuo Jasmin Husagić (38), prenosi jutros Dnevni Avaz.

Podsjećanja radi, do pucnjave je došlo na sportskom igralištu u zeničkom naselju Jalija, a još nema zvaničnih podataka koliko je stradali Husagić zadobio prostrelnih rana.

Prema svjedočenju očevica ovog obračuna, navodno, ispaljeno je šest metaka. 

Iako su zenički ljekari, odmah nakon prijema na Odjelu urgentnog bloka, operirali nesretnog Zeničanina, on je preminuo na operacionom stolu. Navodno, koban je bio pucanj u predjelu iznad karlice, prenosi Avaz.

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK) bili su “na nogama” i tragali su za akterima pucnjave, dok je na mjestu tragedije, pod nadzorom tužioca Tužilaštva ZDK, obavljen uviđaj. Do objave ovog teksta akteri pucnjave još nisu bili uhapšeni.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.