18.9.2020. 13:52
0
Mladić i djevojka, koji su automobilom udarili u stijenu u Faletićima, se nalaze u teškom stanju
Dvoje povrijeđenih u saobraćanoj nesreći u sarajevskom naselju Faletići, u teškom su stanju, prenosi danas Dnevni Avaz.

Nesreća se desila sinoć u 21:55 sati, na kolovozu ulice Baruthana, općina Stari Grad Sarajevo. Tom prilikom došlo je do skretanja u desnu stranu i udara u stijenu automobila Peugeot 206,  oznaka M79-O-355, kojim je upravljala  E. T. (24) iz Sarajeva. 

Ona je zadobila teške povrede kao i njen putnik A. O. (27) iz Sarajeva. 

- Povrijeđenima je ljekarska pomoć ukazana u UKC u Sarajevu, gdje su na Klinici za anesteziju i renaimaciju zadržani na daljem liječenju- navedeno je iz MUP-a KS.

O nesreći je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj na licu mjesta su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci saobraćajne i mašinske struke. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.