7.10.2020. 14:14
4
Drama na Željezničkoj stanici u Sarajevu: "Divlji taksisti" brutalno pretukli i unakazili taksistu "Sarajevo taksija"
FOTO: Dnevni Avaz
Sarajevski taksista teško je povrijeđen nakon što je danas na Željezničkoj stanici u Sarajevu brutalno pretučen, prenosi danas Dnevni Avaz.

Prema prvim informacijama, iza napada stoje "divlji taksisti". Trojica nelegalnih taksista, nakon kraće svađe, nasrnuli su na nesretnog taksistu i pretukli ga.

- Unakazili su ga, krv mu je potekla iz ušiju... Iako teško povrijeđen, uspio je radio vezom javiti kolegama da je pretučen. Došli smo prije policije, ali su napadači već pobjegli. Ovo nije prvi put da nasrću na naše kolege, koje uredno uzmiruju sve obaveze prema državi – ispričao je za Avaz jedan od njegovih kolega.

Povrijeđeni taksista je prevezen u bolnicu, dok je policija uzimala izjave od očevidaca.

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.