30.11.2020. 14:40
0
Bio zaražen koronavirusom: Preminuo Elvedin Kanafija u 54. godini života
Elvedin Kanafija po zanimanju diplomirani inžinjer elektrotehnike, oženjen, otac dvoje djece, ostat će upamćen u kao kandidat za načelnika Općine Travnik na proteklim izborima

Danas je u 54. godini života preminuo Elvedin Kanafija,direkotr direkcije za prodaju, promociju i podršku BH Telecoma.

Kako prenose mediji, Kanafija je izgubio bitku sa koronavirusom. 

U svojoj dugogodišnjoj karijeri od 29 godina obavljao je brojne odgovorne dužnosti radeći poslove inžinjera, profesora u Srednjoj tehničkoj školi Travnik, direktora Regionalne direkcije BH Telecoma Travnik, direktora Direkcije za razvoj poslovanja i direktora Direkcije za prodaju, promociju i podršku BH Telecoma Sarajevo. Bio je i aktivni takmičar u šahovskom klubu Travnik, glumac u Amaterskom pozorištu Travnik, te predsjednik upravnog odbora Bosanskog kulturnog centra u Travniku, prenosi TNT portal. 

Elvedin Kanafija po zanimanju diplomirani inžinjer elektrotehnike, oženjen, otac dvoje djece, ostat će upamćen u kao kandidat za načelnika Općine Travnik na proteklim izborima.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.