22.1.2021. 9:54
0
Iz Mup-a RS-a tvrde: Novinarka Zorica Kusmuk fizički napala portparolku Policijske uprave
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske saopštilo je danas da je portparolku Policijske uprave Bijeljina Aleksandru Marić napala novinarka “Semberskih novina” Zorica Kusmuk.

MUP RS cijeni profesionalni angažman predstavnika sedme sile i sa novinarima ima korektan odnos i konstruktivnu saradnju, te u tom smislu oštro osuđuje današnji nesvakidašnji događaj ispred zgrade Policijske uprave Bijeljina, kada je novinarka Zorica Kusmuk fizički napala portparolku Policijske uprave Bijeljina Aleksandru Marić, saopšteno je iz MUP.

Dodaju kako je novinarka „Semberskih novina“ Zorica Kusmuk oko 10. 50 fizički napala portparolku Marić, jer joj, kako tvrdi, nije dostavljena najava za medije za današnju redovnu konferenciju za novinare, prenosi Crna hronika.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.