25.1.2021. 13:08
0
Detalji nesreće kod Tarčina: Najteže prošao Mostarac koji je bio u kombiju
Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, danas su saopćili detalje saobraćajne nesrećekoja se sinoć dogodila kod Tarčina, a kojom prilikom su povrojeđene četiri osobe.

Iz policije su precizirali da se nesreća desila u 18:30 sati u ulici Deovići, općina Hadžići.

- Tom prilikom došlo je do sudara putničkog motornog vozila marke VW transporter, kojim je upravljao vozač M.A., rođen 1995. godine u Mostaru, nastanjen u Konjicu i putničkog motornog vozila Škoda Fabia, kojim je upravljala  M .H., rođena 1973.godine u Foči, nastanjena u Hadžićima. Teške tjelesne povrede zadobio je putnik iz vozila VW Transporter, J. M., rođen 1974.godine u Čitluku, nastanjen u Mostaru, dok su lakše tjelesne povrede zadobili vozač M. A. i M. H., kao i putnik iz vozila Škoda Fabia, S.H., rođen 1971. godine u Hadžićima, gdje je i nastanjen, naveli su iz MUP-a KS.  

Povrijeđenim je ljekarska pomoć ukazana u UKC u Sarajevu, nakon čega su otpušteni na kućno liječenje.

UdesTarcin
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.