9.3.2021. 15:35
0
Potvrđeno iz Tužilaštva ZDK: Monstrum iz Srbije, Saša S, je silovao 14-godišnju djevojčicu kod Žepča!
Saša S., 45-godišnji pedofil iz Srbije kojeg je prekjučer uhvatio hrabri Fahrudin Mešeljević, vlasnik lokalnog autootpada u Begovom Hanu kraj Žepča, uspio je silovati 14-godišnju djevojčicu koju je namamio na susret putem jedne od igrica na Facebooku, potvrđeno je za Avaz iz Tužilaštva ZDK.

Protiv monstruma je otvoren predmet broj (T040KT004483821), a prema zvaničnim informacijama iz Tužilaštva ZDK on se sumnjiči za krivično djelo spolni odnos s djetetom u vezi sa krivičnim djelom silovanje.

On je danas sproveden u prostorije Tužilaštva ZDK gdje je ispitan i predložen mu je pritvor. Bit će odveden i pred sudiju za prethodni postupak Kantonalnog suda u Zenici koji će odlučiti o određivanju pritvora.

Kako je sam izjavio na saslušanju, osumnjičeni je i ranije osuđivan. Prema nezvaničnim saznanjima u Srbiji je poznat po napadima na djecu, prenosi Avaz.

Pedofil je u Žepče iz Srbije došao autobusom gdje ga je na stanici čekala djevojčica.

Kada je uhvaćen u ruci je imao crveni karanfil. Kada je Mešeljević vidio kako grli i ljubi djevojčicu pozvao je njene roditelje. Pedofil mu je pokušao pobjeći ali ga je Mešeljević pronašao u šumi skrivenog iza jedne stijene. Savladao ga je i oborio na zemlju. Ubrzo su stigli i drugi mještani koji su ga opkolili i zadržali ga do dolaska policije. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.