15.10.2021. 21:34
0
Pripadnici MUP-a KS "upali" u sarajevski kafić: Vlasnica i konobar uhapšeni zbog sumnje da su dilali narkotike
Pripadnici Odeljenja za borbu protiv zloupotreba opojnih droga-Sektora kriminalističke policije, u saradnji sa kolegama iz Treće PU i Sektora za policijsku podršku Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, pretresli su ugostiteljski objekat “Skorpion” u ulici Zvornička u Novom Sarajevu.

- Tom prilikom je kod vlasnice L.Š., rođena 1976. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjena, pronađeno i oduzeto oko 250 grama suhe zeljaste materije u paketićima pripremljenim za uličnu prodaju, digitalna vaga i pribor za prepakivanje. Izvršenim pretresom konobara B.Dž., rođen 1984.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, pronađena su i oduzeta tri paketića sa suhom zeljastom materijom koja asocira na opojnu drogu marihuanu, navodi se u saopćenju MUP-a KS.

Također, službenici MUP-a KS pretresli su i dva stana vlasnice ugostiteljskog objekta.

Vlasnica i konobar uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično djelo, te su predati u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode.

- Nakon završene kriminalističke obrade, navedena lica su uz službeni izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predata u nadležnost Kantonalnom tužilaštvu Kantona Sarajevo, zaključili su iz MUP-a KS.

 
MUP KS
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.