26.10.2021. 13:42
0
Uhapšen momak iz Sarajeva: Istražitelji Odjela za droge kod mladića pronašli pištolj sa okvirom i tri metka
U ulici Hermana Gmajnera, općina Novi Grad Sarajevo, policijski službenici Odjeljenja za borbu protiv zloupotreba opojnih droga-Sektora kriminalističke policije, Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, jučer u 12:55 sati, uhapsili su E. Š. (22) iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 74. stav 1. tačke a. ZONDINOM-a Kantona Sarajevo.

Prilikom pretresa kod njega je pronađen i oduzet pištolj “CZ”, kalibra 7,65 milimetara sa okvirom i tri metka istog kalibra, za koji ne posjeduje odobrenje nadležnog organa. 

- O pomenutom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a E.Š. je predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad navedenim licem- saopćeno je iz MUP-a KS. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.