27.10.2021. 15:08
0
Drama u Banjoj Luci: Nakon udesa uslijedila tučnjava, učestvovale i žene
Nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila danas na Zapadnom tranzitu u Banjoj Luci, došlo je do tučnjave više osoba, potvrđeno je za Srpskainfo.

Navodno je prvo došlo do sudara automobila slovenačkih registarskih oznaka i džipa.

– Nakon toga, vozači i putnici su izašli iz autombila i tada je došlo do obračuna između njih. Tukao je ko je koga stigao. Nekog mladića su tukli i dok je ležao na zemlji, a u svemu su učestvovale i žene koje su bile u vozilu – ispričao je jedan od očevidaca za Srpskainfo.

Portparol Policijske uprave Banja Luka Danijela Mučibabić potvrdila je da im je prvo prijavljena saobraćajna nesreća, a da je nakon toga došlo i do narušavanja javnog reda i mira.

– Na licu mjesta je policija i još traje uviđaj – rekla je Mučibabić.

- Momka su čak šutirali nogama, a u cijeli haos umiješale su se i žene. I one su se tukle i udarale - prepričao je čitalac Bl portala o dodao:

- Toliko je bilo strašno da sam se od straha zaključao u automobil. Nisam smio čak ni da uzmem telefon i sve to snimim.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.