4.12.2021. 14:02
0
Divljanje u sarajevskoj kladionici: Muškarac povrijedio jednu osobu, policija ga privela
Pripadnici Policijske uprave Novi Grad Sarajevo jučer su uhapsili A. D. (42) zbog divljanja u kladionici “Premier” te nanošenja lakše povrede jednoj osobi.

Dana, 03.12.2021. godine u 20:40 sati policijski službenici četvrte PU-PS Novi Grad, lišili su slobode lice A. D., roden 1979. godine iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela iz člana 293. KZ FBiH /Oštećenje tuđe stvari/, na štetu sportske kladionice ” Premijer” i člana 173. KZ F BiH /Laka tjelesna povreda/, na štetu N.T. iz Sarajeva- saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac, a uhapšeni je predat u prostorije Jedinice za zadržavanje MUP-a KS, prenosi CH.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.