5.12.2021. 16:37
0
Slučaj otmice u BiH: Dvije osobe provalile u kuću i kidnapovale jednog muškarca
Policija u Gacku uhapsila je dva lica čiji su inicijali Đ.Š. i N.B. iz Trebinja koja su osumnjičena za krivična djela otmica i narušavanje nepovredivosti stana, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Iz policije su naveli da je lice čiji su inicijali S.M. juče prijavilo Policijskoj stanici Gacko da su u jednu kuću provalila nepoznata lica, oko 22.30 časova, na području opštine Gacko, gdje je trenutno boravilo sa licem B.B.

- Nepoznata lica su prinudila lice inicijala B.B. da krene sa njima, a licu čiji su inicijali S.M. da krene sa svojim vozilom iza njih i da ne pokušava ništa, naveli su iz Policijske uprave Trebinje.

Odmah po primanju prijave pripadnici Policijske stanice Gacko preduzeli su sve mjere i radnje sa ciljem pronalaženja otmičara, te su iste noći u 23.00 časa u mjestu Avtovac, kod Gacka, zaustavili vozilo u kojem su pronašli lica Đ.Š, N.B. i B.B, javlja Srna.

Lica Đ.Š. i N.B. su odmah lišena slobode.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta od policijskih službenika Policijske uprave Trebinje, lica čiji su inicijali Đ.Š. i N.B. će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima otmica i narušavanje nepovredivosti stana biti predata u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Trebinju.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.