16.12.2021. 16:51
0
Tužilaštvo TK o slučaju pronalaska beživotnog tijela bh. pjevača: Najvjerovatnije se radi o sumoubistvu
Iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona za portal "Avaza" je rečeno da "dežurni tužilac i istražitelji OKP PU Tuzla obavljaju uviđaj u jednom hotelu u prigradskom tuzlanskom naselju Ljubače gdje je pronađeno beživotno tijelo J.M. (rođen 1982. godine) iz Tuzle".

- Na tijelu preminulog nisu pronađeni tragovi povreda ili bilo kakvog nasilja i najvjerovatnije se radi o samoubistvu izazvanom trovanjem tabletama. Dežurni tužilac će izdati naredbu za obdukciju tijela preminulog kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti. Tokom uviđaja se utvrđuju sve okolnosti koje se vezuju za ovaj događaj - rekao je Admir Arnautović, glasnogovornik Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Podsjećamo, beživotno tijelo Jasmina Malkočevića čiji je nestanak porodica prijavila u srijedu 15. decembra u 19:30 sati pronađeno je danas u jutarnjim satima u hotelskoj sobi, u mjestu Ljubače.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.