20.1.2022. 12:28
0
U centru Sarajeva: Pokušao na prevaru podići tuđi novac, pa se "zakucao" u vrata
U Sanpaolo banci koja se nalazi u strogom centru Sarajeva, u blizini Narodnog pozorišta, danas je spriječen pokušaj prevare, potvrđeno je iz sarajevske policije.

- Policija je obavještena da je jedno lice pokušalo sa tuđim dokumentima podići novac u banci. Radnici je to bilo sumnjivo, te je pozvala policiju, koja radi na rasvjetljavanju svih okolnosti vezanih za ovaj događaj, kazao je Mirza Hadžiabdić, portparol MUP-a KS-a. 

Dodao je da se ta osoba pri pokušaju izlaska iz banke povrijedila, udarivši o ulazna vrata, zbog čega je, kako se moglo saznati, intervenisala i Hitna pomoć.

Više informacija, kako je najavio Hadžiabdić, biće poznato po okončanju uviđaja. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.