1.7.2022. 7:42
2
"Kao da je bomba pukla" - Stravična nesreća u Sarajevu: Vatrogasci rezali vozila da izvuku povrijeđene, dvije osobe prevezene u bolnicu

Dvije osobe su povrijeđene u stravičnoj nesreći koja se desila kasno sinoć u sarajevskom naselju Otoka gdje je došlo do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva vozila. .

- Jedna osoba je zadobila lakše, a druga teške tjelesne povrede, kazali su za Oslobođenje iz MUP-a Kantona Sarejevo, te istakli da će više informacija biti poznato uskoro.

Nesreća se desila u 23.35 sati kada je došlo do sudara BMW-a i Audija. U stravičnom sudari na vozilima je pričinjena velika materijalna šteta a jedan od automobila je potpuno uništen sa prednje strane. Mediji su prenijeli da su na mjestu događaja intervenisali i vatrogasci koji su rezali automobil kako bi izvukli vozača, odnosno putnike.

image

- Kao da je bomba pukla. Vatrogasci su više od 20 minuta rezali automobil, kazao je jedan od očevidaca nesreće novinarima.

Veliki broj građana okupio se odmah na mjestu udesa kako bi pomogli unesrećenima da izađu iz automobila.

Kako je došlo do nesreće i šta je uzrok, biće poznato nakon uviđaja i istrage, ali od očevidaca koji su se zatekli na Otoci moglo se čuti da je vozač BMW-om zakačio Audi u velikoj brzini i tako udario u banderu, a zatim i trotoar.

Mediji su objavili da je u nesreći učestvovao Velimir Veko Muratčauš s Dobrinje. On je, naime, upravljao BMW-om, koji su vatrogasci morali rezati kako bi izvukli vozača.

I prije nekoliko godina Muratčauš je doživio nesreću na motociklu kada je teško povrijeđen.

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.