13.11.2022. 10:53
0
Užas u Tuzli: Građani prijavili pucnjavu, u stanu zatečena mrtva žena i teško ranjen muškarac
Službenici Policijske uprae Tuzla jutros oko 8 sati zaprimili su prijavu da su se u stanu na adresi u ulici Maršala Tita čuli pucnji iz vatrenog oružja.

- Izlaskom na lice mjesta u stanu je zatečeno beživotno tijelo ženske osobe i muška osoba sa povredama nanesenim iz vatrenog oružja. Muškarac je prevezen u UKC Tuzla i nalazi se na intenzivnoj njezi. Uviđaj obavljaju kantonalni tužilac, službenici Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a TK i Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla. Istraga u vezi ovog slučaja je u toku - saopšteno je iz Uprave policije MUP-a TK. 

Muškarac je hospitalizovan u UKC Tuzla i nalazi se u kritičnom stanju. 

- Pacijent hospitaliziran u Jedinici intenzivne njege Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju. U izuzetno teškom zdravstveno stanje - saopšteno je sa UKC Tuzla. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.