2.6.2023. 9:52
0
Ko pali automobile: Sinoć dva izgorjela, evo šta kaže policija
U Tuzli je noćas oko 02:40 sati prijavljeno da u ulici Ismeta Mujezinovića gore dva automobila.

Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta upućeni su vatrogasci i policijski službenici PS Istok koji su obezbijedili lice mjesta do dolaska uviđajne ekipe. Požar na vozilima je ubrzo ugašen, a nakon što su se stekli uslovi započeo je i uviđaj koji vrše policijski službenici OKP PU Tuzla i inspektor Inspektorata za protivpožarnu i zaštitu na radu MUP TK-a - navodi se u saopćenju.

O događaju je upoznato Kantonalno tužilaštvo TK, pod čijim nadzorom se i vrši uviđaj, koji je još u toku. Uslijed požara, oštećeno je i treće vozilo, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.