20.6.2023. 12:31
0
Nova nesreća na bh. cestama: 25-godišnja djevojka poginula u sudaru Golfa i kamiona
FOTO: ilustracija
Na putnom pravcu Gornja Vijaka-Čelinac, u mjestu Drenova, Grad Prnjavor, jutros oko 7 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

- U saobraćajnoj nesreći su učestvovali su putničko motorno vozilo marke Golf, kojim je upravljala Gordana Cvijanović (1998) nastanjena u Srpcu, i kamion marke Mercedes, za čijim se upravljačem nalazio Gordan Đukić (1999), nastanjen u Vukosavlju.

U ovoj nesreći smrtno je stradala Gordana Cvijanović, potvrđeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka. 

Uviđaj na mjestu nesreće obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Igor Cimeša, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor.

- Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija tijela smrtno stradale osobe, naveli su iz Tužilaštva uz pojašnjenje da će obdukcija biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske. 

(Erna H.) 
PRNJAVOR
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.